Hi!


Welkom op mijn website!


Mijn naam is Indra Rengers en ik ben opgegroeid met een kam in mijn hand. Aangezien ik uit een kappersfamilie kom (moeder, opa, oma, oom en tante) is het voor de meeste mensen geen verassing dat ik uiteindelijk zelf ook voor het vak heb gekozen.


Na de kappersschool ben ik ervaring op gaan doen in de salon en vele trainingen en cursussen gaan volgen om me te specialiseren in haarkleur en haarstyling. Na 2 jaar wilde ik meer. Meer van de wereld zien, meer reizen, meer mensen ontmoeten en vooral nog meer leren. 

Ik ben in 2012 begonnen als 'technical hair educator' bij Aveda. Er ging een wereld voor me open. Ik zag ineens welke mogelijkheden we als haarstylisten hebben binnen ons vak en ben ook mijn kennis met andere mensen gaan uitwisselen.

Na 3 jaar werd ik gevraagd Sassoon Professional te lanceren in België met als focus educatie. Dit was een super gave uitdaging! Een merk vanaf de grond opbouwen samen met een team enthousiaste mensen geeft zo veel energie! Daarnaast ben ik al van begin af aan een groot fan van Vidal Sassoon en heb door deze functie ook de kans gekregen om trainingen te volgen in de Sassoon Academy in Londen.

Na 7 jaar veel ervaring op te hebben gedaan bij grote merken heb ik in maart 2018 besloten om verder te gaan als ZZP'er. 
Dit omdat ik heel graag salon ervaring én educatie met elkaar wil combineren. Ik vind het fantastisch om weer op de werkvloer te staan, nieuwe technieken te ontwikkelen en uit te proberen, consultatie gesprekken te voeren met de klant en mijn ervaringen vervolgens te delen tijdens een in salon training. 

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met trends, make-up, architectuur en fotografie. Dit inspireert mij ook om nieuwe trainingen of kleurtechnieken te ontwikkelen. Daarnaast ontwikkel ik tailor-made in salon trainingen waarbij ik, samen met de saloneigenaar en medewerkers, kijk waar de behoefte ligt. Vervolgens wordt er op basis van de wensen van de salon een geheel op maat gemaakt programma gecreeërd

Voor mijn volledige CV klik hier
Voor foto's van mijn werk klik hier of lees mijn blogs


Voor vragen/opmerkingen of boekingen kun je een mail sturen naar info@hairbyindra.com